CM | Personal Finance: altijd de juiste keuze!
Profiel Team Diensten Route Contact
logo

SPAREN OF BELEGGEN

De keuze voor sparen of beleggen is niet altijd eenvoudig. Uw persoonlijke wensen en situatie spelen hierbij een belangrijke rol.

Sparen
Sparen is nog altijd de veiligste manier om vermogen op te bouwen. Natuurlijk wilt u graag een zo hoog mogelijke spaarrente. Maar let ook goed op de voorwaarden. Mag u zonder kosten geld opnemen? Moet u elke maand een verplicht bedrag storten?

Wij werken samen met een aantal betrouwbare aanbieders, die u een hoge spaarrente bieden! Wij helpen u graag een keuze te maken.

Aegon
Argenta
Reaal

Sparen door te beleggen
Wilt u vermogen opbouwen op lange termijn? En bent u bereid om hierbij risico’s te nemen in ruil voor de kans op een hoger rendement? Dan is beleggen voor u wellicht interessant. Er zijn vele producten op de markt, voor ieder type belegger. Wij helpen u graag hieruit een keuze te maken.

Beleggingsrekening:
Voor de ervaren belegger die fondsen wil kopen en verkopen. U kiest zelf uw fondsen en uw tijdpad.

Verzekeren en beleggen:
Heeft u nu een bedrag per maand over om vermogen op te bouwen? Dan is verzekeren en beleggen een eenvoudige en slimme manier om vermogen te vormen. U maakt kans op een hoger rendement dan met een spaarrekening. Bedenk echter dat beleggen ook kan betekenen dat het rendement lager of zelfs negatief is. Wel is er de mogelijkheid om te kiezen voor fondsen met een gegarandeerd eindkapitaal. Zo loopt u geen onnodige risico’s en heeft u straks een mooi bedrag op uw rekening!

Beleggen of sparen voor uw (klein)kind
Een studie, een rijbewijs halen, op zichzelf gaan wonen of misschien wel een buitenlandse stage of reis. Deze plannen kosten allemaal geld.
Met een spaar- of beleggingsplan kunt u eenvoudig en slim vermogen vormen. Hierbij wordt de premiebetaling voortgezet bij het overlijden van een ouder, zodat u er zeker van bent dat het spaardoel bereikt wordt.

FFP RFEA
Hypotheek
zorgvuldige inventarisatie
passend advies
lees meer >>
  
Advies bij scheiden
alimentatieberekeningen
ouderschapsplan
opstellen convenant
lees meer >>
     
Verzekeren
het juiste verzekerd
goede voorwaarden
scherpe premie
lees meer >>
 
Financiële planning
Inkomensplanning,
vermogensplanning bedrijfsoverdacht.
lees meer >>
     
Pensioen aanvullen
later genieten.
 
lees meer >>
 
Nieuwsbrief
Download hier onze laatste nieuwsbrief.
lees meer >>
CM | PERSONAL FINANCE     |     BEUKENSTRAAT 6     |     4462 TT  GOES     |     TEL. 0113 - 250 350     |     INFO@CMPERSONALFINANCE.NL     |     WWW.CMPERSONALFINANCE.NL
CM | PERSONAL FINANCE   DIENSTEN     CONTACT